concert: Rats on Rafts in Effenaar op ZATERDAG 08 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Rats on Rafts
    Torenpop 2012
    © Gertjan van der Loo
  • Rats on Rafts
    Beeckestijn Pop 2012
    © Mitch Wolters


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Rats on Rafts in Effenaar) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
08 MEI
RATS ON RAFTS Grote zaal, 20:00 uur Effenaar, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Rats on Rafts

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 19 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 08 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Wie nieuwsgierig was naar de nieuwe richting van Rats On Rafts kon een aantal maanden terug het singletje Where Is My Dream? exclusief aanschaffen bij Spazz Records. Inderdaad, waar zijn onze dromen gebleven anno 2020? Van Rats On Rafts weten we in ieder geval dat ze nooit stil hebben gezeten, zelfs al zijn ze een tijdje uit het publiek oog verdwenen.

Dat siert het kwartet ook. Het is een van de hardst werkende bands van Nederland, eentje die op unieke wijze de wetenschap achter hun favoriete platen doorgrondt en vertaalt naar hun eigen muziek. En wat blijkt nu: de rigoreuze experimenten waarmee de Rotterdamse postpunkband op doorbraakplaat Tape Hiss prijkte blijken slechts het topje van de ijsberg te zijn geweest.

Foto's van Rats on Rafts

Foto Rats on Rafts te Festival deBeschaving 2012 Foto Rats on Rafts te Motel Mozaique 2012 Foto Rats on Rafts te Eindhoven Psych Lab 2016 Foto Rats on Rafts te Left of the Dial 2019 Foto Rats on Rafts te Open Up 2015 Foto Rats on Rafts te Beeckestijn Pop 2012
 
Bekijk alle 64 foto's van Rats on Rafts

Gerelateerd nieuws