concert: Unleash the Archers in Dynamo op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Unleash the Archers in Dynamo) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
18 DEC
UNLEASH THE ARCHERS Concertzaal Dynamo, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Unleash the Archers
Voorprogramma NorthTale
Striker
Toegang 20 euro

EXTRA INFORMATIE

Met het in 2020 verschenen album “Abyss” heeft Unleash The Archers zijn pijlen aangescherpt en kun je er niet omheen dat we hier met getalenteerde muzikanten te maken hebben. Het Canadese kwartet combineert zijn opzwepende power metal met melodische death metal. Daarnaast is zangeres en frontvrouw Brittney Slayes gezegend met een strot van jewelste en beschikt ze over een flink bereik.

De band bestaat al 13 jaar, maar nu zijn ze klaar om snel groter te worden. Met de nieuwe plaat “Abyss” en de live kwaliteiten die ze bezitten, is dat enkel een kwestie van tijd voordat die boogschutters ook jou weten te raken. Sinds ze in 2015 een contract hebben getekend bij Napalm Records, heeft de band hun fanbase aanzienlijk verbreed. Wij gaan ervan uit dat die fanbase nog groter word na hun uitgebreide Soul-Bounding Across Europe 2021-tour.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe zijn geweest