concert: Unleash the Archers in Dynamo op ZATERDAG 18 DECEMBER 2021

ZA.
18 DEC
UNLEASH THE ARCHERS Concertzaal Dynamo, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Unleash the Archers
Voorprogramma NorthTale
Striker
Toegang 20 euro

EXTRA INFORMATIE

Met het in 2020 verschenen album “Abyss” heeft Unleash The Archers zijn pijlen aangescherpt en kun je er niet omheen dat we hier met getalenteerde muzikanten te maken hebben. Het Canadese kwartet combineert zijn opzwepende power metal met melodische death metal. Daarnaast is zangeres en frontvrouw Brittney Slayes gezegend met een strot van jewelste en beschikt ze over een flink bereik.

De band bestaat al 13 jaar, maar nu zijn ze klaar om snel groter te worden. Met de nieuwe plaat “Abyss” en de live kwaliteiten die ze bezitten, is dat enkel een kwestie van tijd voordat die boogschutters ook jou weten te raken. Sinds ze in 2015 een contract hebben getekend bij Napalm Records, heeft de band hun fanbase aanzienlijk verbreed. Wij gaan ervan uit dat die fanbase nog groter word na hun uitgebreide Soul-Bounding Across Europe 2021-tour.

Voorverkoop

De voorverkoop van dit concert is op maandag 08 februari 2021 12:00 van start gegaan.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Dynamo in Eindhoven? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Unleash the Archers in Dynamo plaatsvindt.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan

Leden die hier naar toe willen