concert: Clouseau in Paradiso op ZONDAG 23 JANUARI 2022 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Clouseau
    Clouseau - 12/04 - Paradiso
    © Arend Jan Hermsen
  • Clouseau
    CuliNESSE 2019
    © Peter in ´t Hout


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Clouseau in Paradiso) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

ZO.
23 JAN
CLOUSEAU Grote Zaal, 20:30 uur Paradiso, Amsterdam
2022
Hoofdprogramma Clouseau
Voorprogramma FRIDAY

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor dinsdag 08 juni 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zondag 23 januari 2022.

EXTRA INFORMATIE

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en 'Clouseaumania' is een feit. In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. Met name de nummers ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’ en ‘Passie’ zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. In totaal scoorden ze maar liefst acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd. Een goede drie jaar na “Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden.

Foto's van Clouseau, FRIDAY

Foto Clouseau te Clouseau - 12/04 - Paradiso Foto Clouseau te Clouseau - 18/08 - Zuiderparktheater Foto Clouseau te Vrienden van Amstel Live 2024 Foto Clouseau te Parkcity Live 2022 Foto Clouseau te Clouseau - 12/04 - Paradiso Foto Clouseau te CuliNESSE 2019
 
Bekijk alle 37 foto's van Clouseau

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws