concert: Crash Test Dummies + Mo Kenney in ECI Cultuurfabriek op ZONDAG 13 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Crash Test Dummies + Mo Kenney in ECI Cultuurfabriek) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
13 JUN
CRASH TEST DUMMIES + MO KENNEY 20:00 uur ECI Cultuurfabriek, Roermond
2021
Hoofdprogramma Crash Test Dummies
Voorprogramma Mo Kenney

EXTRA INFORMATIE

Het is alweer 25 jaar geleden dat Crash Test Dummies hun fantastische plaat ‘God Shuffled His Feet’ uitbracht! En dat niet alleen… Het is ook 30 jaar geleden dat de band hun debuut heeft gemaakt. Dat is natuurlijk reden voor een feestje! Daarom doet de band ook MEZZ aan tijdens hun ‘God Shuffled His Feet 25th Anniversary Tour’. Crash Test Dummies zal in originele formatie het publiek omverblazen met hun prachtige nummers! Daarbij sluiten de mannen Stuart Cameron en Marc Arnould aan. Het album zal volledig voor jullie worden gespeeld, zodat je kan genieten van alle pareltjes! Maar wees niet bang, hits en favorieten zullen natuurlijk niet aan jullie ontnomen worden. Geniet van ‘Mmm Mmm Mmm Mmm’, ‘Superman’s Song’, ‘Afternoons & Coffeespoons’ en nog veel meer!

Mo Kenney schrijft over onze tijd waarin de zoektocht naar verbondenheid met anderen steeds groter wordt. Met ijzersterke eerlijkheid neemt ze je mee naar haar donkerste kanten en mooiste hoeken.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws