concert: Still Here in Muziekgebouw Eindhoven op MAANDAG 01 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Still Here in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
01 MRT
STILL HERE Kleine Zaal, 20:45 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2021
Hoofdprogramma Janos Koolen

EXTRA INFORMATIE

Het trio Still Here bestaat uit Izak Boom, Janos Koolen en Lucas Beukers, die elkaar gevonden hebben in hun liefde voor bluegrass en folk. Op eigen wijze brengen ze de liedjes waar ze zelf al jaren door geïnspireerd zijn. Met virtuoos spel op mandoline, banjo, gitaar en contrabas vliegen ze door de muziek van Tony Rice, Tim O'Brien, John Hartford en Ricky Skaggs. Daarnaast is er altijd ruimte voor eigen werk.

Dit concert is gratis te beleven via onze livestreampagina. Helaas mogen we bij dit concert geen publiek toelaten vanwege de maatregelen rond corona.