concert: Jason Waterfalls / The Young River in Luxor Live op DONDERDAG 25 NOVEMBER 2021

DO.
25 NOV
JASON WATERFALLS / THE YOUNG RIVER Grote zaal / Main hall, 20:30 uur Luxor Live, Arnhem
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 12 februari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 25 november 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Jason Waterfalls / The Young River in Luxor Live
Tickets Jason Waterfalls / The Young River:
do 25 nov
Luxor Live, Arnhem
€ 10,00

EXTRA INFORMATIE

CATCHY REFREINEN, CHUNKY COUPLETTEN VAN UTRECHTSE ROCKERS.

Het Utrechtse Jason Waterfalls komt een thuiswedstrijd in EKKO spelen. De band gooit hoge ogen met hun catchy poprock met 80’s synths en ijzersterke harmonieën. De vergelijking met acts als Nothing But Thieves, DON BROCO, Arcane Roots en Weezer is snel gemaakt. Ook Michiel Veenstra is fan en de band heeft het afgelopen jaar supports mogen spelen voor de groten der aarden. 2020 belooft veel goeds voor de mannen met als eerste belangrijke mijlpaal weer een show in eigen stad.

The Young River combineert country met Amerikaanse radiopop uit de zeroes en het geluid van nu. Aanstekelijke harmonieën, refreinen gemaakt om mee te blèren en banjo's zorgen voor een sentiment dat je terugbrengt naar de kluisjes, Pinkpop anno 2006 en verlaten country roads. Een perfecte match voor hoofdact Jason Waterfalls!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Luxor Live in Arnhem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jason Waterfalls / The Young River in Luxor Live plaatsvindt.

Foto's van Jason Waterfalls, The Young River

Foto Jason Waterfalls te This Wild Life - 26/1 - Dynamo Foto Jason Waterfalls te Blue October - 03/02 - Melkweg Foto Jason Waterfalls te Blue October - 03/02 - Melkweg Foto Jason Waterfalls te Blue October - 03/02 - Melkweg Foto The Young River te Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum Foto The Young River te Douwe Bob - 10/09 - Dordrechts museum
 
Bekijk alle 4 foto's van Jason Waterfalls
Bekijk alle 2 foto's van The Young River

Gerelateerde concerten