concert: Black Country, New Road in Tolhuistuin op DINSDAG 16 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Black Country, New Road
    Motel Mozaïque 2023
    © Parcifal Werkman
  • Black Country, New Road
    Motel Mozaïque 2023
    © Anja de Bruijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Black Country, New Road in Tolhuistuin) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
16 NOV
BLACK COUNTRY, NEW ROAD Club, 20:30 uur Tolhuistuin, Amsterdam (door: Paradiso )
2021
Hoofdprogramma Black Country, New Road

EXTRA INFORMATIE

Met slechts twee singles en een aantal spraakmakende liveshows bestormde Black Country, New Road in 2019 de Londense scene. Ineens was daar een zevental jonge twintigers met een even grenzeloos als onvoorspelbaar nieuw geluid, uitgestald in veelomvattende nummers die minstens zes minuten beslaan. In die paar minuten vliegen postpunk en freejazz-uitspattingen elkaar spreekwoordelijk in de haren, zijn passerende metal-riffs en Balkan-invloeden eerder regel dan uitzondering en worden grotendeels instrumentale stukken onderbroken door de spraakzang van frontman Isaac Wood. Bijgestaan door instrumenten als viool en saxofoon, aangedreven door een retestrakke ritmesectie.

Foto's van Black Country, New Road

Foto Black Country, New Road te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Black Country, New Road te Motel Mozaïque 2023 Foto Black Country, New Road te Best Kept Secret Festival - Zaterdag Foto Black Country, New Road te Motel Mozaïque 2023 Foto Black Country, New Road te Motel Mozaïque 2023 Foto Black Country, New Road te Motel Mozaïque 2023
 
Bekijk alle 17 foto's van Black Country, New Road

Leden die hier naar toe zijn geweest