concert: Revolusi: In gesprek met David van Reybrouck in Paard op MAANDAG 25 JANUARI 2021

MA.
25 JAN
REVOLUSI: IN GESPREK MET DAVID VAN REYBROUCK Grote Zaal, 20:15 uur Paard, Den Haag
2021
Hoofdprogramma David van Reybrouck
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Revolusi: In gesprek met David van Reybrouck in Paard
Tickets Revolusi: In gesprek met David van Reybrouck:
ma 25 jan
Paard, Den Haag

EXTRA INFORMATIE

David Van Reybrouck beschrijft in zijn nieuwste boek Revolusi hoe de Indonesische onafhankelijkheidsstrijd niet alleen Indonesië en Nederland raakte, maar ook hoe deze strijd de hele wereld veranderde.
De Belgische schrijver werkte 5 jaar lang aan zijn onderzoek. Hij interviewde bijna tweehonderd mensen, zoals de laatste nog levende getuigen van de onafhankelijkheidsstrijd. En ook in Nederland bracht zijn zoektocht veel nieuwe verhalen aan het licht.
Tijdens een speciale livestream van het Haagsch College gaat Van Reybrouck in gesprek met Thomas van Zijl en met u als kijker thuis.
Vanuit poppodium Het Paard legt Van Reybrouck uit waarom hij nu op een andere manier kijkt naar de dekolonisatie van Indonesië en de rol van Nederland hierin. Welke lessen hebben zijn onderzoek hem geleerd? En hoe pak je zo’n gevoelig onderwerp aan als buitenstaander?

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Paard in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Revolusi: In gesprek met David van Reybrouck in Paard plaatsvindt.