concert: Teus Nobel | Liberty Group Show 1 in Podium Victorie op ZONDAG 06 JUNI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Teus Nobel | Liberty Group Show 1 in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
06 JUN
TEUS NOBEL | LIBERTY GROUP SHOW 1 Kleine zaal, 16:15 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Teus Nobel
Toegang DUO TICKET ZAAL (MIN 2) PRIJS P.P.
€17,00*

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

''Een van de fijnste belevingen die een jazzliefhebber zich kan wensen.''

Zo beschreef een 5-sterren recensie in de Volkskrant het concert van de Teus Nobel | Liberty Group in het Amsterdamse Bimhuis, voorjaar 2019. En met recht; de formatie tourde sindsdien met veel publieke belangstelling langs zo'n 20 festivals en podia in Nederland en België, waaronder het North Sea Jazz Festival, Bimhuis, Paradox en TivoliVredenburg. De creatiedrang van dit kwartet, door Teus zelf bestempeld als 'mijn beste bandje ooit', is nog lang niet gestild. Daarom komen zij nu met een nieuw (live) album, genaamd "Pleasure Is The Measure".

Bezetting:
Teus Nobel - trompet/flugelhorn
Alexander van Popta – piano
Jeroen Vierdag – contrabas
Tuur Moen

Gerelateerd nieuws