concert: Marble Waves in The Blue Room Sessions op DINSDAG 09 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Marble Waves in The Blue Room Sessions) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DI.
09 MRT
MARBLE WAVES 19:30 uur The Blue Room Sessions, 's-Hertogenbosch
2021
Hoofdprogramma Marble Waves
Toegang 17,00 euro

EXTRA INFORMATIE

Marble Waves is een folkband met indie, pop en Americana-invloeden. De muziek van Marble Waves kenmerkt zich door dichtende teksten, dromerig gitaarspel en meerstemmige zang. Op 17 april 2020 bracht de folkband hun eerste officiële single uit, “Through The Dark”. In mei verscheen de 2e single “Extra Ordinary” en in augustus de 3e single “Caught in a Current”, waarin ze de tragische symboliek van de tegenstelling in de bandnaam ‘Marble Waves’ uitleggen.
De EP komt 27 November 2020 uit.

De folkband uit Amsterdam/Utrecht bestaat uit singer/songwriter Eveline Armina Haverlag, gitarist Frank Geerlings, bassiste en backing vocalist Amé Staal en drummer en backing vocalist Rutger Louwerse.

Gerelateerd nieuws