concert: Profuna Ocean in Parkvilla op VRIJDAG 05 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Profuna Ocean in Parkvilla) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
05 MRT
PROFUNA OCEAN 20:30 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2021
Hoofdprogramma Profuna Ocean
Toegang 12,50

EXTRA INFORMATIE

Muzikale reis met Profuna Ocean

Na eerdere succesvolle optredens in Parkvilla in 2013 en 2017 (als voorprogramma) komt Profuna Ocean terug naar Parkvilla als hoofdact vanwege hun nieuwe Ep ‘Continuation’; deze werd reeds in het najaar van 2020 uitgegeven, maar door corona-maatregelen was het nog niet mogelijk om deze release met een liveoptreden te vieren. Profuna Ocean is een alternatieve (progressieve) rockband uit Nederland, die in 2008 werd opgericht. Profuna Ocean zet de muzikale reis door de nieuwe EP ‘Continuation’ met 5 krachtige songs waarin de band haar betrokkenheid laat zien, zoals ‘NRA’ over de schietincidenten in de VS en ‘Cc Song’ over de overleden muzikant Chris Cornell (bekend van onder meer Soundgarden). Ook live heeft de band een uitstekende reputatie opgebouwd met meeslepende shows; het werd hoog tijd dat dit weer ervaren kan worden in Parkvilla theater.