concert: BAMBARA in Vera op WOENSDAG 30 JUNI 2021

  • BAMBARA
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn
  • BAMBARA
    Left of the Dial 2018
    © Anja de Bruijn
WO.
30 JUN
BAMBARA Mainstage, 21:00 uur Vera, Groningen
2021
Hoofdprogramma BAMBARA
Toegang €10

EXTRA INFORMATIE

Echt vrolijk word je er niet van zou je zeggen, maar liefhebbers van duistere, grimmige postpunk kun je bijna niet blijer maken dan met een band als Bambara.

Naast de ingrediënten van het vaste postpunkrecept voegt Bambara er het narratieve van Nick Cave, het onheilspellende van Swans en het duistere van Daughters aan toe. Alles bij elkaar zorgt voor een naar maar toch fijn uniek mengsel.

De Amerikaanse band werd in 2009 in Brooklyn opgericht door tweeling Reid & Blaze Bateh (zanger/gitarist en drummer) met jeugdvriend William Brookshire op bas en kwamen in 2013 met hun debuutalbum Dreamviolence.

Na twee albums die meer richting noise gingen, verraste Bambara in 2018 met het excellente Shadow on Everything, waarvan de titel de lading dekt. Op het album Stray die februari dit jaar uit kwam verandert de formule niet, maar wordt de sound wel verfijnd.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Vera in Groningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat BAMBARA in Vera plaatsvindt.

Foto's van BAMBARA

Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018 Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018 Foto BAMBARA te Nothing - 06/11 - Paradiso Foto BAMBARA te Nothing - 06/11 - Paradiso Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018 Foto BAMBARA te Left of the Dial 2018
 
Bekijk alle 8 foto's van BAMBARA

Gerelateerde concerten