concert: The Rushians in Parkvilla op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2021

VR.
05 FEB
THE RUSHIANS 20:00 uur Parkvilla, Alphen aan den Rijn
2021
Hoofdprogramma The Rushians
Toegang 12,50

EXTRA INFORMATIE

Deze avond presenteert Serious Music Alphen een eerbetoon aan de legendarische Canadese band RUSH. De band werd opgericht in 1968 en speelde eerst covers en hardrock, maar al snel gaat RUSH meer richting progressieve hardrock en scoort het wereldwijde hits als Xanadu, 2112, The Spirit Of Radio,Tom Sawyer en Subdivisions. Om de muziek van Rush live te beleven zijn we dus aangewezen op tribute bands en gelukkig hebben we in Nederland een van de allerbeste in dit genre: The RUSHians.

Eerder moest de band een concert in Parkvilla afzeggen vanwege droevige omstandigheden, maar een jaar later kunnen de Rush-fans alsnog genieten van een avondvullende reis door het rijke muzikale oevre van RUSH in het sfeervolle Parkvilla Theater.
Bij corona-protocol twee voorstellingen (met elk max. 60 bezoekers): 20.00 uur en 22.00 Kaarten: 12,50 (via de website van het theater of aan de kassa (15, 00 euro).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Parkvilla in Alphen aan den Rijn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Rushians in Parkvilla plaatsvindt.