concert: Karsu (livestream) in De Doelen op ZONDAG 24 JANUARI 2021

  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard
ZO.
24 JAN
KARSU (LIVESTREAM) Grote Zaal, 20:00 uur De Doelen, Rotterdam
2021
Hoofdprogramma Karsu
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Karsu (livestream) in De Doelen
Tickets Karsu (livestream):
zo 24 jan
De Doelen, Rotterdam
€ 12,50

EXTRA INFORMATIE

Op 24 januari 2021 gaan de deuren van het Rotterdamse concertgebouw De Doelen wagenwijd open voor Karsu. Met haar prachtige stemgeluid en pianospel was de Nederlands-Turkse artieste eerder al welkom in onder meer Carnegie Hall in New York en Zorlu PSM in Istanbul. In De Doelen geeft ze een livestream-concert die overal op aarde te zien is.

Karsu kenmerkt zich door jazz, pop en Turkse volksmuziek zorgvuldig met elkaar te verbinden. Voor haar vierde album “Karsu” deed ze inspiratie op in de straten van China, in de Desa van Bali, op de heuvels van Los Angeles en in de bergen van zuid Turkije.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Doelen in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Karsu (livestream) in De Doelen plaatsvindt.

Foto's van Karsu

Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza
 
Bekijk alle 22 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws