concert: Diana Jones in TivoliVredenburg op WOENSDAG 20 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Diana Jones
    Ramblin' Roots 2021
    © Filip Heidinga
  • Diana Jones
    TakeRoot 2021
    © Jessy Gabriel


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Diana Jones in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
20 JAN
DIANA JONES Cloud Nine, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Diana Jones

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse singer-songwriter Diana Jones mag dan een gewone naam hebben, haar muzikale kwaliteiten en zeggingskracht zijn ongewoon. Niet voor niets wordt ze geregeld in een rijtje genoemd met Americana-grootheden als Gillian Welch, Alison Krauss en Iris DeMent. De roots van Jones liggen in de Appelachen, het Amerikaanse gebergte waar de bluegrass is geboren, en dat is terug te horen in haar muziek. In 2006 brak ze op bescheiden wijze door met haar derde album My Remembrance Of You, waarvan vooral het nummer All My Money On You van een grote ingehouden schoonheid is. Dat ze het hart op de juiste plaats heeft, bewijst ook haar nieuwe album We Believe You, waarvoor ze zich liet inspireren door de verhalen van Syrische vluchtelingen.

Foto's van Diana Jones

Foto Diana Jones te Ramblin' Roots 2021 Foto Diana Jones te TakeRoot 2021 Foto Diana Jones te Ramblin' Roots 2021 Foto Diana Jones te TakeRoot 2021 Foto Diana Jones te Ramblin' Roots 2021
 
Bekijk alle 5 foto's van Diana Jones