concert: Moondaze in Podium Victorie op DONDERDAG 23 SEPTEMBER 2021

DO.
23 SEP
MOONDAZE Kleine zaal, 20:15 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma Moondaze

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 15 januari 2021 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 23 september 2021.

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op donderdag 23 september 2021.
Dat is 23 dagen geleden.

Overzicht tickets dit concert
Tickets Moondaze in Podium Victorie
DEZE Moondaze TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
do 23 sep
Podium Victorie, Alkmaar
€ 9,50

EXTRA INFORMATIE

Wat in 2014 begon als een schoolproject heeft ondertussen een serieuze vorm aangenomen, na een mini-album, een EP, wat bezettingswisselingen en een naamswijziging werd het volgens Moondaze tijd voor een album.

In Augustus 2018 besloten Marja Boender, Sebas Fledderman en Tom Beemster dat het beter was om met z’n drieën de wereld te veroveren. Aan de singles is duidelijk te horen dat dit power-trio precies weet hoe ze willen klinken, en duidelijk voor ogen heeft wat ze willen uitdragen; stevige rock met blues-invloeden, voorgedragen in een energieke liveshow.

Heel veel mensen zullen zichzelf of een situatie vast wel herkennen in onze nummers. Wij zijn niet de enige in de wereld die dit soort dingen meemaken. We willen met dit album juist duidelijk maken dat dit soort dingen normaal zijn. Het leven gaat niet alleen over rozengeur en maneschijn, soms is de realiteit gewoon keihard.

Tijdschema
19:30 Deur open
20:15 Erik Ankoné
21:15 Moondaze