concert: Robin Kester in Doornroosje op DONDERDAG 25 FEBRUARI 2021

  • Robin Kester
    Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
  • Robin Kester
    Festival Stille Nacht 2019
    © Parcifal Werkman
DO.
25 FEB
ROBIN KESTER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Robin Kester
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Robin Kester in Doornroosje
Tickets Robin Kester:
do 25 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,00

EXTRA INFORMATIE

Robin Kester was met haar mini-debuutalbum nog in te delen de categorie folk maar met het mini-album ‘This Is Not A Democracy’ wordt meteen duidelijk dat haar geluid zich niet zomaar in een hokje laat stoppen. Onder meer Weyes Blood, Cate Le Bon en Broadcast worden geassocieerd met de muziek van Robin.
Met Het Oog Op Morgen noemde Robin één van de beloftes voor 2019. Daar dacht ze zelf anders over: het jaar werd vooral gebruikt om samen met Marien Dorleijn (Moss) aan nieuw materiaal te werken waaronder haar recent verschenen mini-album ‘This Is Not A Democracy’. Dit album is afwisselend en indrukwekkend dankzij de mooie stem en teksten van Kester maar ook het spel met elektronica en akoestische instrumenten. Sterke nummers als ‘The Day is Done’, ‘Sweat and Fright’ en “‘Cigarette Song’ springen in het gehoor.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Robin Kester in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Robin Kester

Foto Robin Kester te Motel Mozaïque 2019 Foto Robin Kester te Motel Mozaïque 2019 Foto Robin Kester te Festival Stille Nacht 2019 Foto Robin Kester te Festival Stille Nacht 2019 Foto Robin Kester te Motel Mozaïque 2019 Foto Robin Kester te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
 
Bekijk alle 8 foto's van Robin Kester

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws