concert: Soulcrusher|: Leechfeast in Doornroosje op ZATERDAG 13 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Soulcrusher|: Leechfeast in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 MRT
SOULCRUSHER|: LEECHFEAST Rode Zaal, 22:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Leechfeast
Concert uitverkocht
Soulcrusher|: Leechfeast in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 13 mrt
Soulcrusher 1,5 Meter Concert: Leechfeast (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 12,00

EXTRA INFORMATIE

Sluipende pulserende pijngolven, kwelling, dood en langzame verstikking zijn de woorden die opkomen bij het beluisteren van de meest recente EP getiteld ‘Village Creep’ van de Sloveens-Nederlandse band Leechfeast. Wat een duisternis straalt er af van deze magistrale EP. Het is bijna voelbaar. De trage doom en sludge gaat door merg en been. De prachtige cleane zware zang draagt bij aan de melancholische inktzwarte sfeer die de nummers uitademen. En toch klinkt het allemaal niet té zwaar, er blijft ruimte voor wat lucht. Live is de band al net zo intimiderend. De band resideert momenteel in Nijmegen en Leipzig en maakte in 2019 al de nodige indruk tijdens Soulcrusher.