concert: Anne-Fay in Hedon op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2021

VR.
05 FEB
ANNE-FAY Grote zaal, 20:30 uur Hedon, Zwolle
2021
Hoofdprogramma Anne-Fay
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Anne-Fay in Hedon
Tickets Anne-Fay:
vr 05 feb
Hedon, Zwolle
€ 15,00

EXTRA INFORMATIE

Zangeres Anne-Fay reisde de diaspora van haar familie af langs Aruba, Curaçao, Suriname en Ghana om muziek te maken over haar roots. Een fysieke en mentale reis die sterk beïnvloed is door de transatlantische slavenhandel. Hierover verschijnt begin volgend jaar haar album Reaspora.

Deze albumnaam is afgeleid van het woord ‘diaspora’, wat verspreiding van een volk over delen van de wereld betekent. De verspreiding van tot slaaf gemaakten zorgde ervoor dat Afrikaanse muziekstijlen van grote invloed zijn geweest op muziekstromingen als de Surinaamse volksmuziek Kawina, het Antilliaanse Tambú maar ook soul en hiphop uit Amerika. Tijdens de reizen die ze samen met haar broer Felix Kops (met wie zij samen Cookachoo vormde) maakte, werkte ze in de verschillende landen met producers om de juiste mix van stijlen voor haaralbum te vinden.

De nieuwe Reaspora live show combineert muziek, zang én dans met film.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Hedon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Anne-Fay in Hedon plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws