concert: De Basis Presenteert: Adopteer een live show in Doornroosje op DONDERDAG 04 FEBRUARI 2021

DO.
04 FEB
DE BASIS PRESENTEERT: ADOPTEER EEN LIVE SHOW Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Toegang 100

EXTRA INFORMATIE

Mis jij het horen, zien en voelen van live muziek ook zo enorm? En draag je lokaal talent een warm hart toe? Dan heeft De Basis “an offer you can’t refuse”… adopteer een live show!

Op donderdag 4 februari organiseert De Basis een bijzondere concertavond in Doornroosje. En jij kunt daarbij zijn. Sterker nog: je kunt het mede mogelijk maken! Je kunt namelijk een act ‘adopteren’. Daarmee zorg je ervoor dat deze show door kan gaan, hou je de lokale muziekscene levend én creëer je tegelijk een unieke kans om, samen met jouw allerleukste plus one, op een veilige manier en in een intieme setting te genieten van een verrassende avond live muziek.

Gaat jouw muzikale hart al sneller kloppen? Mooi! Ga snel naar de adoptiepagina van De Basis voor meer info en kies welke act jij wil adopteren!

Opties zijn Kollee, Alida, Barth, De Reisgenoot, Luca Toeknee Tee, Youth Reserve en Roos Marijn Peperkamp.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat De Basis Presenteert: Adopteer een live show in Doornroosje plaatsvindt.