concert: De Basis Presenteert: Adopteer een live show in Doornroosje op DONDERDAG 04 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Basis Presenteert: Adopteer een live show in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
04 FEB
DE BASIS PRESENTEERT: ADOPTEER EEN LIVE SHOW Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Toegang 100

EXTRA INFORMATIE

Mis jij het horen, zien en voelen van live muziek ook zo enorm? En draag je lokaal talent een warm hart toe? Dan heeft De Basis “an offer you can’t refuse”… adopteer een live show!

Op donderdag 4 februari organiseert De Basis een bijzondere concertavond in Doornroosje. En jij kunt daarbij zijn. Sterker nog: je kunt het mede mogelijk maken! Je kunt namelijk een act ‘adopteren’. Daarmee zorg je ervoor dat deze show door kan gaan, hou je de lokale muziekscene levend én creëer je tegelijk een unieke kans om, samen met jouw allerleukste plus one, op een veilige manier en in een intieme setting te genieten van een verrassende avond live muziek.

Gaat jouw muzikale hart al sneller kloppen? Mooi! Ga snel naar de adoptiepagina van De Basis voor meer info en kies welke act jij wil adopteren!

Opties zijn Kollee, Alida, Barth, De Reisgenoot, Luca Toeknee Tee, Youth Reserve en Roos Marijn Peperkamp.