concert: Ilse DeLange in Doornroosje op ZONDAG 19 SEPTEMBER 2021

  • Ilse DeLange
    Dauwpop 2012
    © Tim van Veen
  • Ilse DeLange
    Oerrock 2012
ZO.
19 SEP
ILSE DELANGE Rode Zaal, 19:45 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Ilse DeLange
Concert uitverkocht
Ilse DeLange in Doornroosje is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is dit concert uitverkocht.
zo 19 sep
Ilse Delange (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 38,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Volgens onze informatie is dit concert uitverkocht. Mogelijk worden er op Ticketswap nog wel tickets voor Ilse DeLange aangeboden.

EXTRA INFORMATIE

Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum in 1998 is Ilse DeLange één van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land, met succes wat reikt tot ver over de landsgrenzen. Hitsingles als ‘I’m Not So Tough’, ‘Miracle’, ‘So Incredible’ en ‘The Great Escape’ zingt heel Nederland massaal mee.

DeLange werd daarnaast in 2014 met haar band The Common Linnets tweede tijdens het Eurovisie Songfestival, met een triple platina plaat en meerdere grote Europese tournees als gevolg. In 2019 kwam haar roots-album Gravel & Dust uit, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling kwam.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ilse DeLange in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Ilse DeLange

Foto Ilse DeLange te 3FM Awards - 23/4 - de Gashouder Foto Ilse DeLange te Appelpop 2007 Foto Ilse DeLange te De Vrienden van Amstel Live 2013 Foto Ilse DeLange te Wantijpop 2019 Foto Ilse DeLange te Ilse DeLange - 02/02 - Ziggo Dome Foto Ilse DeLange te Paaspop Schijndel 2010
 
Bekijk alle 245 foto's van Ilse DeLange

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws