concert: Atlanta in Doornroosje op ZATERDAG 23 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Atlanta in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
23 JAN
ATLANTA Paarse Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Atlanta

EXTRA INFORMATIE

Dat je voor de meest opwindende livemuziek helemaal niet ver over de grenzen heen hoeft te kijken, is jarenlang bewezen door bands als Automatic Sam, Shaking Godspeed, Woost of Ten East. Verantwoordelijk voor al dat fijne geweld is Pieter Holkenborg, een muzikale alleskunner die zelf maar al te graag de (andere) grenzen opzoekt en ze vervolgens probeert te verleggen.

Het nieuwe project Atlanta bestaat naast Pieter uit drummer Bob Hogenelst van Birth Of Joy en Molasses. en bassist Sebas van Olst van Typhoon en Cool Genius. Hun eerste langspeler 'Nugrybauti', uitgebracht door het Nijmeegse Lay Bare Records bestaat uit fantastische instrumentale psychedelische improvisaties die barsten van de energie met invloeden uit de blues, prog, jazz en meer. Het zorgt voor een spontaan en uiterst opwindend geheel. Atlanta is een liveband pur sang, want de band speelt graag relatief dicht op het publiek waardoor de psychedelische nummers welhaast overdonderend overkomen.

Gerelateerd nieuws