concert: DeWolff in Podium Victorie op ZONDAG 02 MEI 2021

  • DeWolff
    Appelpop 2011 - dag 2 zaterdag
  • DeWolff
    DeWolff - 5/10 - Paard van Troje
    © Maaike van Grol
ZO.
02 MEI
DEWOLFF Kornuit Zaal, 19:45 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma DeWolff
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets DeWolff in Podium Victorie
Tickets DeWolff:
zo 02 mei
Podium Victorie, Alkmaar
€ 21,30

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

DeWolff is een driekoppige rock ’n rollmonster. De uit het Zuiden afkomstige heren vormen samen de energieke en vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s. Dit met een psychedelische en kosmische straling uit de toekomst.

Iconen als Allman Brothers, Deep Purple zijn referenties maar DeWolff is toch vooral DeWolff. Drie jonge gasten met een oude ziel die hun eigen gang gaan en vooral snoeihard weten te rocken en dit al meer dan 10 jaar. 10 Januari verschijnt het nieuwe album ‘Tascam Tapes’ waarmee de band een nieuwe weg inslaat. Het album is opgenomen op een 4-sporen Tascam cassetterecorder en is tijdens hun vorige tour opgenomen. Op dit album maken ze slechts gebruik van draagbare instrumenten en (drum)samples van oude soul- en funkplaten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Podium Victorie in Alkmaar? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat DeWolff in Podium Victorie plaatsvindt.

Foto's van DeWolff

Foto DeWolff te Appelpop 2018 Foto DeWolff te Bluesrock Festival Tegelen 2019 Foto DeWolff te Cityrock Leeuwarden 2016 Foto DeWolff te Festival 't Zeeltje 2017 Foto DeWolff te DeWolff / Het Metropole Orkest - 23/09 - Koninklijk Theater Carré Foto DeWolff te DeWolff - 28/12 - Burgerweeshuis
 
Bekijk alle 274 foto's van DeWolff

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws