concert: Courtney Marie Andrews in Doornroosje op VRIJDAG 05 NOVEMBER 2021

VR.
05 NOV
COURTNEY MARIE ANDREWS Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Courtney Marie Andrews
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Courtney Marie Andrews in Doornroosje
Tickets Courtney Marie Andrews:
vr 05 nov
Doornroosje, Nijmegen
€ 20,00

EXTRA INFORMATIE

Courtney Marie Andrews is een singer-songwriter uit Phoenix die ondanks haar relatief jonge leeftijd al zeven albums op haar naam heeft staan. De Amerikaanse maakt prachtige country-folk, die bij vlagen rauw en melancholisch is, maar altijd voorzien van de nodige americana invloeden. Ze schrijft dan ook al sinds haar veertiende nummers en haar eerste album bracht ze uit op slechts 18-jarige leeftijd.

Ook bracht ze enkele maanden door in ons zuider-buurland en speelde en zong ze samen met Milow. Tevens schreef ze in België zogezegd in ‘vrijwillige ballingschap’ haar album Honest Life. In juli komt haar nieuwste studio-album Old Flowers uit, een kwetsbaar album dat zij schreef in de nasleep van het verbreken van haar lange relatie. Het album werd geproduceerd met Andrew Sarlo, bekend van Bon Iver en Big Thief. Verder werd Courtney Marie Andrews op het album bijgestaan door Twain’s Matthew Davidson en Big Thief’s James Krivchenia.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Courtney Marie Andrews in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van Courtney Marie Andrews

Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018 Foto Courtney Marie Andrews te Once in a blue moon festival 2018
 
Bekijk alle 4 foto's van Courtney Marie Andrews

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws