concert: The Vices in Doornroosje op WOENSDAG 10 MAART 2021

  • The Vices
    Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • The Vices
    Club Achtung! 2019
    © Parcifal Werkman
WO.
10 MRT
THE VICES Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma The Vices
Toegang 10

EXTRA INFORMATIE

De carrière van The Vices uit Groningen begint met een kickstart: shows in het voorprogramma van Yungblud, vervolgens een rondje door de UK en in één adem door met een fikse Popronde door heel Nederland, en om af te sluiten speelde de band een show op Eurosonic Noorderslag. Singles als Boy en In and Out leverden de mannen de status van 3FM Talent op, met veel shows en airplay tot gevolg.

Met debuutalbum Looking For Faces, dat in maart 2021 uitkomt, willen The Vices doorpakken. Verwacht een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant. Looking For Faces staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen. Op het podium slaat de energie dan ook om van bijna kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat The Vices in Doornroosje plaatsvindt.

Foto's van The Vices

Foto The Vices te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Vices te Club Achtung! 2019 Foto The Vices te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Vices te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Vices te Club Achtung! 2019 Foto The Vices te Club Achtung! 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van The Vices

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws