concert: The Vices in Doornroosje op WOENSDAG 10 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • The Vices
    Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag
    © Anne-Marie Kok
  • The Vices
    Club Achtung! 2019
    © Parcifal Werkman


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (The Vices in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
10 MRT
THE VICES Rode Zaal, 21:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma The Vices
Toegang 10

EXTRA INFORMATIE

De carrière van The Vices uit Groningen begint met een kickstart: shows in het voorprogramma van Yungblud, vervolgens een rondje door de UK en in één adem door met een fikse Popronde door heel Nederland, en om af te sluiten speelde de band een show op Eurosonic Noorderslag. Singles als Boy en In and Out leverden de mannen de status van 3FM Talent op, met veel shows en airplay tot gevolg.

Met debuutalbum Looking For Faces, dat in maart 2021 uitkomt, willen The Vices doorpakken. Verwacht een contrasterende mix van britpop en surfrock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant. Looking For Faces staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen. Op het podium slaat de energie dan ook om van bijna kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken.

Foto's van The Vices

Foto The Vices te Club Achtung! 2019 Foto The Vices te The Vices - 01/03 - Paradiso Foto The Vices te The Vices - 01/03 - Paradiso Foto The Vices te Eurosonic Noorderslag 2020 - vrijdag Foto The Vices te Vicefest 2021 Foto The Vices te The Vices - 01/03 - Paradiso
 
Bekijk alle 59 foto's van The Vices

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws