concert: Fleur in Doornroosje op DONDERDAG 18 FEBRUARI 2021

DO.
18 FEB
FLEUR Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Fleur
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Fleur in Doornroosje
Tickets Fleur:
do 18 feb
Doornroosje, Nijmegen
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

Dave von Raven en Arjan Spies van The Kik zijn bezige bijen. Naast The Kik en hun vertolking van het repertoire van Boudewijn de Groot zijn ze ook actief in Les Robots. Met deze band maken ze instrumentale robotpop à la de geflipte sixtiesproducer Joe Meek. En toen was er opeens Fleur. Je zou toch echt denken dat ze uit Frankrijk komt, maar Floor Henkelman komt uit Noord-Brabant en wordt in de studio en op het podium bijgestaan door Dave en Arjen.

Yéyé was in de jaren zestig de genrenaam voor Franse en ‘exotische’ beatzangeressen, denk Jacqueline Taïeb, Françoise Hardy en natuurlijk de dames die ook samenspeelden met Serge Gainsbourg. Yéyé is vaak een aangename mix van garagebeat, jazz of een chanson. Fleur zíngt helder en frivool en haar muzikale mannen leveren liedjes en weten het live te vertalen op precies de juiste manier. Swingend, sexy en zwoel.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Doornroosje in Nijmegen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Fleur in Doornroosje plaatsvindt.

Gerelateerde concerten