concert: Greetje Bijma / Oceanic in Doornroosje op VRIJDAG 15 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Greetje Bijma / Oceanic in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


VR.
15 JAN
GREETJE BIJMA / OCEANIC Rode Zaal, 19:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Greetje Bijma Oceanic

EXTRA INFORMATIE

chno/ambient-DJ en producer Oceanic, en de Friese jazz-stemkunstenares Greetje Bijma. Een onverwachte samenkomst van twee totaal uiteenlopende disciplines en twee verschillende generaties. De twee waren nog praktisch vreemden van elkaar toen ze in 2019 twee dagen samen de studio in gingen om muziek te maken.

Het contrast tussen hen kon haast niet groter, maar het resultaat mag er zijn. Swallow a Party werd een plaat waarin de beats van Oceanic en de dynamische stem van Greetje elkaar moeiteloos aanvullen. De veelheid aan uitbundige, haast buitenaardse geluiden die de stem van Greetje voort weet te brengen zorgt samen met de minimale, mechanische ritmestructuren van Oceanic voor een perfect samenkomend geheel. En soms juist voor volledige chaos. Het resultaat van deze muzikale klik is niet alleen een bijzondere plaat, maar ook een nieuwe vriendschap tussen de twee.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws