concert: Def Americans in Muziekgebouw Eindhoven op ZONDAG 20 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Def Americans
    MOMfest
    © René Obdeijn
  • Def Americans
    MOMfest
    © René Obdeijn


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Def Americans in Muziekgebouw Eindhoven) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
20 DEC
DEF AMERICANS Kleine Zaal, 20:15 uur Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
2020
Hoofdprogramma Def Americans
Toegang 12,50

EXTRA INFORMATIE

Op zijn platen en tijdens zijn optredens was er altijd plek voor spirituals, gospels en American Songbook materiaal. Ook was Johnny Cash niet vies van een heerlijk Amerikaanse kerstsfeer. Al met al een uitgelezen kans voor Def Americans Johnny Cash Tribute om speciaal voor deze show in de donkere dagen rond Kerst een set songs samen te stellen.

Foto's van Def Americans

Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016 Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te MOMfest Foto Def Americans te Paaspop Schijndel 2009 Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016 Foto Def Americans te Fields of Joy Festival 2016
 
Bekijk alle 15 foto's van Def Americans

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws