concert: Clean Pete Kerst Lab in TivoliVredenburg op WOENSDAG 23 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Clean Pete
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen
  • Clean Pete
    Grasnapolsky zondag 2018
    © Arend Jan Hermsen


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Clean Pete Kerst Lab in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
23 DEC
CLEAN PETE KERST LAB 19:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2020
Hoofdprogramma Clean Pete

EXTRA INFORMATIE

Clean Pete zijn tweelingzusjes Loes en Renée Wijnhoven, die met hun tweestemmige Nederlandstalige liedjes met cello en gitaar in no time Nederland veroverden. Clean Pete’s Kerst Lab viert het mooiste feest van het jaar met sfeervolle ingetogen muziek tot experimentele uitstapjes, met bijzondere muzikanten, nieuw werk en die oude vertrouwde melodieën. Dus haal die lelijke kersttrui maar van zolder en schuif aan in deze alternatieve kerstmis. Geen enkel jaar is een verloren jaar zolang er kerst wordt gevierd.

Foto's van Clean Pete

Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te Grasnapolsky zondag 2018 Foto Clean Pete te The Kik - 09/11 - Gebr. de Nobel
 
Bekijk alle 10 foto's van Clean Pete

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws