concert: Monomyth in Doornroosje op ZONDAG 14 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Monomyth
    Paaspop Schijndel 2015 - zondag
    © Irwan Notosoetarso
  • Monomyth
    State-X New Forms 2012
    © Gertjan van der Loo


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Monomyth in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 FEB
MONOMYTH Rode Zaal, 21:30 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Monomyth
Concert uitverkocht
Monomyth in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
zo 14 feb
Sonic Whip 1,5 Meter Concert: Monomyth (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

De vijf leden van Monomyth hebben hun sporen dik verdiend in de Nederlandse rockwereld. Ze speelden eerder in bands als 35007, Gomer Pyle en Gorefest. De band uit Den Haag maakt instrumentale soundscapes met een flinke dosis psychedelische stoner- en krautrock elementen. Schuivende en repetitieve patronen, ambient, drones en een gelaagdheid die doet denken acts Pink Floyd, Hawkwind en Tool. Monomyth speelt rock waar je op weg kan zweven en waarin je jezelf kan verliezen. De reis en het avontuur staan bij deze band centraal. Met hun beeldend geluid zou de muziek van dit collectief helemaal niet misstaan in een psychedelische road movie. Hun album ‘Orbis Quadrantis’ uit 2019 is er eentje om je vingers bij af te likken zo goed.

Foto's van Monomyth

Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Monomyth te Beerland 2016 Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag Foto Monomyth te Werfpop 2019 Foto Monomyth te Beerland 2016 Foto Monomyth te Paaspop Schijndel 2015 - zondag
 
Bekijk alle 13 foto's van Monomyth

Gerelateerd nieuws