concert: Dennis van Aarssen - That's life in Theater De Leest op DONDERDAG 18 FEBRUARI 2021

DO.
18 FEB
DENNIS VAN AARSSEN - THAT'S LIFE 19:15 uur Theater De Leest, Waalwijk
2021
Hoofdprogramma Dennis van Aarssen

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 03 december 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 18 februari 2021.

Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Dennis van Aarssen - That's life in Theater De Leest
Tickets Dennis van Aarssen - That's life:
do 18 feb
Theater De Leest, Waalwijk

EXTRA INFORMATIE

‘2019 was het beste jaar uit mijn leven. Van zingen met Michael Bublé en James Morrison tot mijn eigen succesvolle theatertour met de BOSCO bigband. Daarbovenop het schrijven van talloze eigen liedjes en het uitbrengen van een debuutalbum dat 7 weken in de top 100 staat.’

Dennis van Aarssen (winnaar The voice of Holland 2019) kon niet wachten om zijn plannen voor 2020 te verwezenlijken, maar de corona-crisis sloeg toe en die plannen moesten allemaal de vriezer in. Positief blijven als het tegen zit. ’That’s life’. Dat is de boodschap in de nieuwe voorstelling van deze jonge crooner.

Onder begeleiding van zijn band speelt Dennis een verrassende combinatie van herkenbare hits van o.a. Frank Sinatra, Michael Bublé en Jamie Cullum en nieuwe songs uit zijn eigen repertoire. In een programma van ruim een uur wordt er geswingd, gelachen en heerlijke muziek gemaakt. Ook vertelt Dennis hoe hij opeens moest improviseren, hoe hij ondanks de tegenslagen positief bleef en hoe dat leidde tot bijzondere, nieuwe liedjes.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater De Leest in Waalwijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Dennis van Aarssen - That's life in Theater De Leest plaatsvindt.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws