concert: Kerstmis Met Smutfish in Paard op DONDERDAG 24 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Kerstmis Met Smutfish in Paard) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
24 DEC
KERSTMIS MET SMUTFISH Grote Zaal, 20:00 uur Paard, Den Haag
2020
Hoofdprogramma Smutfish

EXTRA INFORMATIE

Sinds de oprichting van Smutfish is de band rondom zanger en songwriter Melle de Boer een populaire act in het Nederlandse americana circuit. De mooie teksten en de typische muziek matchen goed met het bijzondere stemgeluid van De Boer. Ouderwetse folky muziek met teksten die nieuwer existentialisme overdenken. Smutfish toerde al door het land in het voorprogramma van Daniel Johnston en speelde onder andere op Noorderslag, South By Southwest, Popkomm in Berlijn en op Crossing Border (waarvoor Melle traditiegetrouw de artwork levert). Op 24 december staat de band in PAARD met een unieke kerstshow, met gasten.