concert: Stage 1,5: Abba Dance - Happy New Year Special - Show 2 in Patronaat op ZATERDAG 02 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stage 1,5: Abba Dance - Happy New Year Special - Show 2 in Patronaat) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
02 JAN
STAGE 1,5: ABBA DANCE - HAPPY NEW YEAR SPECIAL - SHOW 2 Grote Zaal (Stage 1), 16:15 uur Patronaat, Haarlem
2021
Hoofdprogramma ABBA Dance

EXTRA INFORMATIE

De Haarlemse tribute band ABBA Dance luidt het nieuwe jaar in meet een spetterende Nieuwjaarsshow in Patronaat. ABBA Dance is een graag geziene gast. Net als bij voorgaande shows gaat het dak er gegarandeerd af en passeren alle ABBA successen de revue: van SOS tot Chiquitita en van Waterloo tot Fernando. Allemaal uitgevoerd door de meest enthousiaste tribute-band van Nederland!