concert: Stef Kamil Carlens in Paradiso op ZATERDAG 06 MAART 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Stef Kamil Carlens in Paradiso) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
06 MRT
STEF KAMIL CARLENS Grote Zaal, 20:00 uur Paradiso, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Stef Kamil Carlens

EXTRA INFORMATIE

De Belgische artiest Stef Kamil Carlens is in de loop der jaren uitgegroeid tot een favoriet van menig muziekliefhebber. De artiest die aan de wieg stond van de legendarische band dEUS is van nature iemand die op zoek gaat naar de manieren waarop zijn muziek nog gewaagder kan worden. Nadat zijn album Stuck In The Status Quo lovend werd ontvangen door de pers, trok Carlens naar zijn Rabbit Field Studio in Hoboken. Het resultaat werd Making Sense Of ∞ (Making Sense Of Infinity), een album waar twee jaar aan geschaafd werd. Dat is ook te horen in het resultaat. Een plaat met detail voor textuur van instrumenten. Analoge synths, orgeltjes en klassieke drummachines. Op 5 maart staat Stef Kamil Carlens bij ons op de planken met een speciale one man show.

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws