concert: VanWyck - show 1 in Podium Victorie op DONDERDAG 07 JANUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (VanWyck - show 1 in Podium Victorie) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 19/01/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
07 JAN
VANWYCK - SHOW 1 Kornuit Zaal, 19:30 uur Podium Victorie, Alkmaar
2021
Hoofdprogramma VanWyck
Toegang DUO TICKET ZAAL (MIN 2) PRIJS P.P.
€12,00*

*Exclusief transactiekosten à € 0,40 per boeking.

EXTRA INFORMATIE

Donkere folk met gouden rand

De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck debuteerde in 2018 met het album 'An Average Woman', dat direct werd omarmd door fijnproevers. De sober gearrangeerde, donkere alt-folk en americana van VanWyck doet denken aan Natalie Merchant en Leonard Cohen.

Grote namen, maar VanWyck speelt dan ook in de eredivisie. Dat bewees ze met haar tweede album Molten Rock in 2019, ‘de mooiste Nederlandse popplaat van 2019’ volgens het Dagblad van het Noorden. De Volkskrant gaf vier sterren en schreef: ‘Het wordt tijd dat iedereen VanWyck leert kennen.’ In oktober 2020 verraste VanWyck met nóg zo'n prachtplaat, het intieme 'God Is In The Detour'. Een lockdown album waarmee ze tot ver in het buitenland lof oogstte. Zo kreeg het album 4 sterren in het Engelse MOJO magazine.

Dit is een concert met uitsluitend zitplaatsen in de zaal, opgesteld in duo's. Je kunt bij binnenkomst zelf een plekje uitkiezen.

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws