concert: Saint Asonia in Doornroosje op WOENSDAG 03 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Saint Asonia in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


WO.
03 NOV
SAINT ASONIA Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Hoofdprogramma Saint Asonia

EXTRA INFORMATIE

De Amerikaanse band Saint Asonia is opgericht in 2015 toen Adam Gontier Three Days Grace verliet. Samen met Mike Mushok, die zijn sporen bij Staind heeft verdiend, zijn inmiddels twee platen opgenomen. De rockband is van het grote gebaar. Op ‘Flawed Design’ uit 2019 is een geluid te horen dat het midden houdt tussen Foo Fighters, Linkin Park, Godsmack en latere Soundgarden. Pakkende heavy rocknummers met geoliede vette gitaarriffs en een geweldige dynamische zang. Ook Sharon den Adel van Within Temptation heeft een gastrol in het nummer ‘Sirens’. Daarnaast zingen ook Sully Erna van Godsmack en Keith Wallen van Breaking Benjamin een deuntje mee. Al met al een fantastische band met de potentie om uit te groeien tot een band die menig festivalweide plat kan spelen.