concert: Personal Trainer in Doornroosje op ZATERDAG 13 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Personal Trainer in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
13 FEB
PERSONAL TRAINER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021
Concert uitverkocht
Personal Trainer in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 13 feb
Personal Trainer (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 14,50

EXTRA INFORMATIE

Personal Trainer is een rockcollectief rond singer/songwriter Willem Smit. Live hebben ze een steeds wisselende line-up met leden van bands als Canshaker Pi, Pip Blom, Bull, Steve French, The Klittens, Home Counties en nog veel meer. Personal Trainer balanceert tussen een spontane en leuke interactie tussen muzikanten die samen op een podium worden gegooid zonder al te veel te hebben gerepeteerd, en het spelen van goed gecomponeerde catchy en luidruchtige popsongs met een rock attitude. Ze werden beschreven als "een manisch indierockorkest dat de eigenzinnige geesten van Car Seat Headrest, Silver Jews, The Fall en LCD Soundsystem aanboort, met Smit in de rol van iedereen die dichter en spreekstalmeester is" en "Perfect georganiseerde chaos".