concert: Fortarock: Deluge / Hypno5e in Merleyn op DONDERDAG 29 APRIL 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Hypno5e
    Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje
    © Eva Bakker
  • Hypno5e
    Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje
    © Eva Bakker


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Fortarock: Deluge / Hypno5e in Merleyn) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
29 APR
FORTAROCK: DELUGE / HYPNO5E 23:00 uur Merleyn, Nijmegen (door: Doornroosje )
2021
Hoofdprogramma Deluge Hypno5e

EXTRA INFORMATIE

Het uit Montpellier afkomstige Hypno5e heeft met de nieuwe plaat ‘A Distance (Dark) Source’ een evolutionaire stap gezet in hun geluid en benadering. Een kaleidoscoop van verschillende stijlen en invloeden passeren de revue. De lange weidse nummers barsten dan ook van het experiment en energie. Hypno5e zou zo op een festivalaffiche passen, samen met The Ocean, Ihsahn, Intronaut, Ne Obliviscaris en Gojira. Kenners weten dan wel genoeg.
Déluge uit Metz tapt uit een vaatje van een andere houtsoort. De band combineert overrompelende black metal met atmosferische post-hardcore. Het nieuwe album ‘Ægo Templo’, uitgebracht door Metalblade Records, is een intelligent, complex, progressief album waarbij ultrasnelle blastbeats en riffs worden afgewisseld met schitterende, hypnotiserende passages.

Foto's van Hypno5e

Foto Hypno5e te Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje Foto Hypno5e te Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje Foto Hypno5e te Space of Variations / Hypno5e / Jinjer - 26/09 - Doornroosje
 
Bekijk alle 3 foto's van Hypno5e