concert: Lucky Fonz III - Buiten de Lijnen in Chassé Theater op WOENSDAG 03 FEBRUARI 2021

  • Lucky Fonz III
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen
WO.
03 FEB
LUCKY FONZ III - BUITEN DE LIJNEN Jupilerzaal (grote zaal), 20:00 uur Chassé Theater, Breda
2021
Hoofdprogramma Lucky Fonz III

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor woensdag 25 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 03 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van vele hits en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens. Maar het theaterpubliek kent Lucky Fonz ook van zijn shows waarin hij cabaret, kleinkunst en liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel. In ‘Buiten de lijnen’ pakt hij grote vragen aan, zoals ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Waarom staat die w in erwt?’. Met alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en ontroering.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Chassé Theater in Breda? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucky Fonz III - Buiten de Lijnen in Chassé Theater plaatsvindt.

Foto's van Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te Eurosonic Noorderslag 2011 Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011 Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz III - 11/04 - 013 Foto Lucky Fonz III te Zomerparkfeest 2009
 
Bekijk alle 44 foto's van Lucky Fonz III

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws