concert: Robin Kester in TivoliVredenburg op VRIJDAG 05 FEBRUARI 2021

  • Robin Kester
    Festival Stille Nacht 2019
    © Parcifal Werkman
  • Robin Kester
    Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg
VR.
05 FEB
ROBIN KESTER Ronda, 20:00 uur TivoliVredenburg, Utrecht
2021
Hoofdprogramma Robin Kester

EXTRA INFORMATIE

Was Robin Kester met haar ep Peel the Skin nog gratis te parkeren in het hokje indiefolk, met het mini-album This Is Not A Democracy wordt meteen duidelijk dat haar talent zich niet zomaar laat temmen. Samen met Marien Dorleijn (Moss) werkte ze een nieuw geluid: meer elektronica, vintage synths en drums tot een antieke vibrafonette, met haar hypnotiserende stemgeluid en eigenzinnige gitaarspel als definitieve handtekening. Het resultaat is een dromerige, weelderige productie die is geïnspireerd op pop uit de jaren 70 en refereert aan Sufjan Stevens’ raadselachtige slaapliedjes, de indiepop van Cate Le Bon, de dreampop van Beach House en de betoverende schoonheid van Weyes Blood.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de TivoliVredenburg in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Robin Kester in TivoliVredenburg plaatsvindt.

Foto's van Robin Kester

Foto Robin Kester te Festival Stille Nacht 2019 Foto Robin Kester te Motel Mozaïque 2019 Foto Robin Kester te Motel Mozaïque 2019 Foto Robin Kester te Motel Mozaïque 2019 Foto Robin Kester te Popronde Eindfeest - 30/11 - Melkweg Foto Robin Kester te Festival Stille Nacht 2019
 
Bekijk alle 8 foto's van Robin Kester

Gerelateerde concerten

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws