concert: Jim van der Zee - Starting the Engine in Stadstheater Zoetermeer op VRIJDAG 29 JANUARI 2021

VR.
29 JAN
JIM VAN DER ZEE - STARTING THE ENGINE Grote Zaal Stadstheater Zoetermeer, Zoetermeer
2021
Hoofdprogramma Jim van der Zee

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 26 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar vrijdag 29 januari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Een krachtige show in intieme setting! Ontdek de verhalen achter beroemde liedjes en geniet van Jim zijn unieke, warme stem. Theatershow ‘Starting the Engine’ voelt als een nieuw begin voor Jim van der Zee.

Nadat hij in 2018 ‘The Voice of Holland’ won, zat Jim van der Zee niet stil. Hij dook succesvol het theater in, bouwde een eigen opnamestudio, stond door heel het land op verschillende festivals en bracht twee albums uit. Zijn laatste album, ‘Starting the Engine’, werd lovend ontvangen en vormt het startschot voor een nieuw theateravontuur. In deel 2 van de gelijknamige theatertournee brengt Jim nieuwe covers van de legendes die hem inspireren, maar laat hij ook vooral zijn eigen werk horen.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadstheater Zoetermeer in Zoetermeer? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jim van der Zee - Starting the Engine in Stadstheater Zoetermeer plaatsvindt.

Gerelateerde concerten