concert: Jeroen van der Boom - Live in het Theater in Zaantheater op DINSDAG 20 APRIL 2021

  • Jeroen van der Boom
    Toppers in Concert - 22/5 - ArenA
    © Tim van Veen
DI.
20 APR
JEROEN VAN DER BOOM - LIVE IN HET THEATER Albert Heijnzaal, 20:00 uur Zaantheater, Zaandam
2021
Hoofdprogramma Jeroen van der Boom

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 19 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar dinsdag 20 april 2021.

EXTRA INFORMATIE

Jeroen blijft een drukbezet man. Hij staat jaarlijks in een bomvolle ArenA met de Toppers, presenteert diverse succesvolle TV-shows en komt geregeld met nieuwe muziek in de hitlijsten. Hij is inmiddels een van de grootste artiesten die Nederland rijk is. In de intimiteit van het theater komt zijn enorme veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht. Hij keert daarom dit najaar terug in het theater met een speciale one-man show ‘Jeroen van der Boom - Live in het Theater’.

De voorstelling wordt een bijzondere, persoonlijke one-man show waarbij Jeroen het publiek meeneemt langs de vele mooie momenten uit zijn inmiddels rijke carrière. Met natuurlijk al zijn grote hits, maar ook veel interactie met het publiek. ‘Jeroen van der Boom – Live in het Theater’ wordt een ultiem muzikaal feest! (op de 1,5 meter uiteraard).

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na het concert?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Zaantheater in Zaandam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jeroen van der Boom - Live in het Theater in Zaantheater plaatsvindt.

Foto's van Jeroen van der Boom

Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Holland zingt Hazes - 15/03 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Top 2000 in Concert - 11/12 - Heineken Music Hall Foto Jeroen van der Boom te Holland Zingt Hazes - 20/04 - Ziggo Dome Foto Jeroen van der Boom te Toppers in Concert - 22/5 - ArenA
 
Bekijk alle 11 foto's van Jeroen van der Boom

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws