concert: House Classix: Fiber Pianist in Doornroosje op ZATERDAG 26 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (House Classix: Fiber Pianist in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
26 DEC
HOUSE CLASSIX: FIBER PIANIST Rode Zaal, 22:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020
Concert uitverkocht
House Classix: Fiber Pianist in Doornroosje is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
za 26 dec
Fiber Pianist Speelt House Classix (uitverkocht)
Doornroosje, Nijmegen
€ 16,50

EXTRA INFORMATIE

De traditionele House Classix avond krijgt een speciale Rona make-over met een bijzonder rokerige nachtclub setting als in het Amerika van de jaren ’30. Het zal net als andere jaren een feest der herkenning zijn. Maar dan anders. We hebben de genre-verbindende Fiber Pianist bereid gevonden om speciale piano bewerkingen te maken van een flink aantal House en Techno evergreens. Dat past heel mooi in de dance muziek geschiedenis, waarin oude muziekinvloeden door middel van futuristische technologie in een nieuw jasje werd gestoken. Door nu in 2020 deze terugkoppeling naar een akoestisch instrument te maken, is de cirkel op Tweede Kerstdag weer rond.