concert: WTF IS GOING ON in Doornroosje op DONDERDAG 31 DECEMBER 2020 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (WTF IS GOING ON in Doornroosje) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
31 DEC
WTF IS GOING ON Rode Zaal, 22:15 uur Doornroosje, Nijmegen
2020

EXTRA INFORMATIE

2020 was een zwaar jaar voor de raver. Na een periode van huilen zonder feestjes, wordt het weer tijd om vooruit te kijken. In 2021 wordt WTF 5 jaar, dat kunnen we op geen enkele manier aan ons voorbij laten gaan.

Met een shortfilm zullen we op NYE terugkijken naar de pieken en dalen van ons bestaan. Kom met ons mee, terwijl we een rondleiding geven door jezelf. Na deze emotionele rollercoaster gaan we jullie de toekomst laten zien middels beeld en geluid. Een sneakpeak de toekomst in, naar ons altijd zwaarbewapende stagedesigns in één prachtige show.