concert: Karsu in Concertgebouw op DONDERDAG 13 MEI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Karsu
    North Sea Jazz - dag 2
  • Karsu
    Bevrijdingsfestival Overijssel 2013
    © Erik Knevelbaard


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Karsu in Concertgebouw) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


DO.
13 MEI
KARSU Grote Zaal, 21:15 uur Concertgebouw, Amsterdam
2021
Hoofdprogramma Karsu

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor maandag 23 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar donderdag 13 mei 2021.

EXTRA INFORMATIE

Karsu
‘Of ze nu achter de piano een liedje inzet, of een zuivere oerkreet lanceert, alles wat Karsu doet is geladen met intensiteit’, schreef de Volkskrant. De veelzijdige Amsterdamse zangeres ontwikkelde een unieke, eigen sound. Haar fabuleuze pianospel doet je bijna vergeten waar haar kracht ligt: haar stemgeluid. Daarmee raakt ze haar luisteraars recht in het hart. Haar tweede album Colors werd in 2016 bekroond met een Edison. Ook haar nieuwste plaat KARSU kreeg juichende recensies.

Het Concertgebouw
Corona legde even alles stil. Wat doe je dan als ambitieus artiest die staat te popelen om op te treden? Juist, dan geef je een Empty Concertgebouw Session. Het optreden van Karsu afgelopen juni in een lege Grote Zaal werd op YouTube meer dan 88.600 keer bekeken. ‘Elke keer als ik met tram 3 langs Het Concertgebouw kwam, op weg naar het restaurant van mijn vader, dan droomde ik ervan dat ik hier op een dag een concert kon geven’, vertelt Karsu op de video. ‘Ik ben heel blij dat ik hier nu mag staan. Alleen… er ontbreekt nog iets en dat bent u. Ik hoop dat we elkaar hier in het echt mogen treffen.’ Die vurige wens gaat vanavond in vervulling!

Foto's van Karsu

Foto Karsu te Karsu Dönmez - 13/11 - FAME Plaza Foto Karsu te Bevrijdingspop Haarlem 2023 Foto Karsu te North Sea Jazz - dag 2 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Bevrijdingsfestival Overijssel 2013 Foto Karsu te Karsu - 02/03 - Podium Victorie
 
Bekijk alle 43 foto's van Karsu

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws