concert: De Niemanders in Metropool Enschede op ZATERDAG 27 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (De Niemanders in Metropool Enschede) verplaatst naar vrijdag 04 juni 2021.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZA.
27 FEB
DE NIEMANDERS Hertog Jan Zaal, 19:15 uur Metropool Enschede, Enschede
2021
Hoofdprogramma De Niemanders

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor donderdag 12 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar zaterdag 27 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Muzikale broedplaats De Basis wordt verbouwd, maar zit niet stil! In De Basis Sessies op locatie krijg je naast een dosis live muziek een inkijkje in het maakproces. Als onderdeel van het concert neemt De Basis je mee in het verhaal áchter de muziek. Wat beweegt de muzikanten? Hoe gaan ze te werk? En hoe hoor je dat terug? Een interessante avond dus met én over muziek met deze avond niemand minder dan De Niemanders.

Songschrijvers Rocco Ostermann (Donnerwetter) en Wout Kemkens (Shaking Godspeed) speuren als embedded musicians gevangenissen af naar bijzondere verhalen en muzikanten. Op zoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van hen die de verkeerde keuzes hebben gemaakt. De verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden.

Samen met – en geïnspireerd door – de inmates schrijven Rocco en Wout een uniek album dat verhaalt over de bajesbewoners en hun levens. Een ontmoeting en samenwerking tussen ‘binnen’ en ‘buiten’. Samen zijn zij De Niemanders.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws