concert: Luke Slater in Doornroosje op WOENSDAG 24 FEBRUARI 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Luke Slater in Doornroosje) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

WO.
24 FEB
LUKE SLATER Rode Zaal, 20:00 uur Doornroosje, Nijmegen
2021

Nieuwe datum verplaatst concert

Dit concert stond eerder voor vrijdag 27 november 2020 in onze agenda, maar werd verplaatst naar woensdag 24 februari 2021.

EXTRA INFORMATIE

Er zijn maar weinig artiesten in de geschiedenis van de electronische muziek die al decennia lang hun stempel drukken op de ontwikkeling ervan. Luke Slater is daar ontegenzeggelijk één van. De meesten kennen hem van zijn genadeloze dansvloer werk als Planetary Assault Systems, maar duizendpoot Luke heeft ook heel veel muziek uitgebracht die voor de huiskamer is bedoeld. Zijn bekendste electronica project is ‘The 7th Plain dat zich bevindt op dezelfde golflengte als beroemde tijdgenoten Autechre, Global Communications, The Orb, Orbital en The Black Dog. Recent heeft het Berghain label A-Ton al deze prachtige, tijdloze muziek opnieuw uitgebracht. Hij zal op het podium ondersteunt worden door 2 moderne dansers uit Berlijn. Zo is er toch nog iets van dans en beweging in deze Corona tijden te bewonderen. Een droom die Luke al langer koesterde en nu in de huidige context tot vervulling laat komen.