concert: Rick de Leeuw in Canix op ZATERDAG 27 NOVEMBER 2021

  • Rick de Leeuw
    Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
    © René Obdeijn
  • Rick de Leeuw
    Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
    © René Obdeijn
ZA.
27 NOV
RICK DE LEEUW 20:00 uur Canix, Lottum
2021
Hoofdprogramma Rick de Leeuw

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op zaterdag 27 november 2021.
Dat is 853 dagen geleden.

EXTRA INFORMATIE

Rick de Leeuw was in de jaren ’90 met zijn Tröckener Kecks toonaangevend in de Nederlandse rockmuziek. De Tröckener Kecks graasden vele zomers door de festivalweides van Nederland en Vlaanderen. Met liedjes zoals ‘Met Hart En Ziel’, ‘Een Dag, Zo Mooi’ en ‘De Jacht Is Mooier Dan De Vangst’ maakten zij de weg vrij voor andere Nederlandstalige bands zoals Van Dik Hout en Bløf.

De rockzanger verruilde drie jaar geleden het Amsterdamse stadsleven in voor het Belgische platteland. Geen glamour, geen spotlights, geen zachte landing, maar een frontale clash met de rauwe werkelijkheid. Dit resulteerde in een nieuw album: ‘Zonder Omweg’.

Met veel enthousiasme mogen we dan ook zeggen dat Rick de Leeuw en band weer ‘terugkomen’ naar OJC Canix. Het zal een avond worden met een mooie mix tussen oud en nieuw, waar herinneringen opgehaald worden en nieuwe herinneringen gemaakt worden.

Foto's van Rick de Leeuw

Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli Foto Rick de Leeuw te Rick de Leeuw - 28/06 - Tivoli
 
Bekijk alle 6 foto's van Rick de Leeuw

Gerelateerd nieuws