concert: Lucifer (ZWE) in Mezz op ZONDAG 14 NOVEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Lucifer (ZWE)
    Helldorado 2018
    © Jarka van der Velden
  • Dead Lord
    Helldorado 2017
    © Jarka van der Velden


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Lucifer (ZWE) in Mezz) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


ZO.
14 NOV
LUCIFER (ZWE) Jupiler Zaal, 20:30 uur Mezz, Breda
2021
Hoofdprogramma Lucifer (ZWE)
Voorprogramma Dead Lord

EXTRA INFORMATIE

Heb jij het levende monster Lucifer uit Zweden nog niet live meegemaakt? Dan is dit je kans! Lang leve rock & roll dat is hun motto. Lucifer uit Stockholm heeft zichzelf gedefinieerd als het geluid uit de jaren 70 heavy metal, doom rock met inspiratie van bands als Black Sabbath, Deep Purple, Blue Öyster Cult, Steppenwolf en Fleetwood Mac. Met bijna 200 liveshows over de hele wereld heeft de band internationale aandacht gekregen en in 2021 komen ze voor slechts een beperkt aantal shows naar Nederland.
Op 20 maart kwam ‘Lucifer III’ uit, opgenomen in de Honk Palace Studio van drummer Nicke Andersson. Die ook bekend is van bands als The Hellacopters, Entombed, Imperial State Electric.

Let op: Deze show kan alleen plaatsvinden indien de 1,5 meter maatregel niet meer geldt. Bij verplaatsing of annulering krijg je de mogelijkheid om gekochte tickets te retourneren.

Foto's van Lucifer (ZWE), Dead Lord

Foto Lucifer (ZWE) te Helldorado 2018 Foto Lucifer (ZWE) te Helldorado 2018 Foto Lucifer (ZWE) te Helldorado 2018 Foto Lucifer (ZWE) te Helldorado 2018 Foto Lucifer (ZWE) te Helldorado 2018 Foto Dead Lord te Helldorado 2017
 
Bekijk alle 5 foto's van Lucifer (ZWE)
Bekijk alle 3 foto's van Dead Lord

Gerelateerd nieuws