concert: Tunng in TivoliVredenburg op MAANDAG 27 SEPTEMBER 2021 (AFGELAST / VERPLAATST!)

  • Tunng
    PITCH 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters
  • Tunng
    PITCH 2013 - dag 2
    © Mitch Wolters


LET OP: Volgens onze informatie is dit concert (Tunng in TivoliVredenburg) afgelast of verplaatst.

De Nederlandse (en Belgische) overheid hebben vele concerten in de periode 12/03/2020 tot 31/12/2021 vanwege de uitbraak van het coronavirus (COVID-19) verboden. Sommige concerten worden verplaatst naar een latere datum. Andere worden helemaal afgelast door deze maatregelen om de verspreiding van corona in te dammen.

Podia/concertorganisatoren nemen doorgaans contact op met kaartkopers om de vervangende datum te communiceren of aan te geven hoe zij in aanmerking komen voor een restitutie van de gekochte tickets. Bekijk de officiele site van het podium voor verdere informatie.


MA.
27 SEP
TUNNG Cloud Nine, 20:15 uur TivoliVredenburg, Utrecht (door: EKKO )
2021
Hoofdprogramma Tunng

EXTRA INFORMATIE

U zegt folktronica, wij zeggen Tunng. De Londense band staat al jaren bekend om hun inventieve luisterfolk met electronica en geluiden uit onverwachte hoeken zoals speelgoedinstrumenten maar bijvoorbeeld ook schelpen. Dit najaar kwamen ze met hun laatste project Tunng Presents... DEAD CLUB, bestaande uit een album, een podcast, poëzie en korte verhalen. Het zijn niet de lichtste onderwerpen die de inspiratie hebben gevormd voor het project, namelijk de dood: rouw, verlies, doodgaan, waar we heengaan en wat er gebeurt met hen die achterblijven. Het resultaat is een uitzonderlijk album: niet alleen intiem en beschouwend maar ook kleurrijk en opbeurend.

Foto's van Tunng

Foto Tunng te PITCH 2013 - dag 2 Foto Tunng te Pukkelpop 2006 Foto Tunng te PITCH 2013 - dag 2 Foto Tunng te PITCH 2013 - dag 2 Foto Tunng te Eurosonic 2007 Foto Tunng te Eurosonic 2007
 
Bekijk alle 7 foto's van Tunng

Gerelateerd nieuws